TILDE SKAL HAVE HVALPE

STRANDROSENS TILDE DK04073/2016 er blevet parret med MOUSTGAARD LIMBO`S SNOOPY DK16186/2016.

Hvalpe forventes ca. 23 november 2021. Salgsklar ca. 18 januar 2022.

STRANDROSENS TILDE
Tilde er vores eget opdræt . Hun er kærlig, nysgerrig og frygtløs og børnevenlig. Musejæger og meget glad for vand. Glad for sin familie og de andre hunde hun bor sammen med. Typisk for sin race. Glad for at komme med på ture og camping.
32 cm. høj. Trefarvet, fuldtandet og HD B.
På udstillinger har hun opnået pæne resultater.

MOUSTGAARD LIMBO`S SNOOPY
Snoopy er en smuk, charmerende, harmonisk 5 år gl. racetypisk familiehund. Han har det fint i sin flok og er børnevenlig. Hilser pænt på andre hunde, som han møder på sin vej. Han er skibshund og sejler med sin familie rundt i Danmark. Agility er han vild med og deltager i stævner, hvor han opnår fine resultater. På udstillinger har han også flotte resultater.
35 cm. høj. Trefarvet og fuldtandet

ER DU INTERESSERET I HVALP KAN DU HENVENDE DIG: MOBIL 30332294 eller 54433555 eller mail. annettebj@gmail.com

Dette indlæg blev udgivet i DSG 2022 Tildes hvalpe. Bogmærk permalinket.