Kategoriarkiv: GDH 2020 Almas hvalpe

Hvalpene er 8 uger

Alle hvalpe er flyttet hjem til de nye familier. Her er blevet stille. Alma, Hans Erik og jeg kan slappe af. Den sidste måned har været noget anderledes end den plejer, når vi har haft hvalpe (Coronakrisen). Familierne har allerede været her og vælge hvalp for ca. en måned siden. Herefter måtte de først komme når hvalpen blev 8 uger og hente den. Overdragelsen er sket udenfor og det var koldt, men med varmt tøj og tæpper gik det fint.
Vi ønsker held og lykke til alle de søde familier, som har haft tillid til os og købt hvalp herfra. Vi er helt sikre på at alle hvalpe vil få et fantastisk hundeliv med meget hjertevarme hos jer.

Jeg siger tak til vores søn Martin for hjælpen med hjemmesiden og vores børnebørn, som har klappet og nusset de små hvalpe.
Kærlig hilsen Hans Erik & Annette

Udgivet i GDH 2020 Almas hvalpe | Kommentarer lukket til Hvalpene er 8 uger

Hvalpe er blevet 7 uger

Tiden flyver afsted og hvalpene bliver mere og mere krævende. De vil helst ud i haven hele tiden. De er blevet chippet og vi har fået stamtavlerne. De skal vaccineres og have et sundhedstjek hos dyrlægen på torsdag.
Alle hvalpene flytter hjemmefra i næste weekend.
Wilma skal bo i Ringsted. Bellis skal bo i Værløse. Molly flytter til Sakskøbing. Og Olga flytter til Vordingborg . Max skal bo i Charlottenlund. Otto skal bo i Ishøj og Holger i Nykøbing Falster. Viggo flytter til Dannemare.

Udgivet i GDH 2020 Almas hvalpe | Kommentarer lukket til Hvalpe er blevet 7 uger

Store hvalpe på 6 uger

Der er kommet mere kraft og styrke på. Nysgerrighed og jagt optager meget af deres tid. De bevæger sig længere ud i haven og vil gerne besørge derude. Jagtinstinktet blev tændt da de fik en fasan at snuse til og bide i. Katten Emil har været på besøg i køkkenet og han har fanget en mus til dem. Barnebarnet Kamille har leget med dem.

Udgivet i GDH 2020 Almas hvalpe | Kommentarer lukket til Store hvalpe på 6 uger

Hvalpene er nu blevet 5 uger

Hvalpene har mødt støvsugeren flere gange og det tog de fint. Hvalpene har været på opdagelse i haven, og vores gårdhund Tilde er blevet legetante. Alle hvalpe vejer ca. 3 kg. Der er fuld drøn på, de leger og bider i alt. Hvalpene sover hele natten igennem. Det hele går så hurtigt.

Udgivet i GDH 2020 Almas hvalpe | Kommentarer lukket til Hvalpene er nu blevet 5 uger

Hvalpene er 4 uger

Hvalpene har fået deres ormekur og tænderne er næsten helt brudt igennem og hvalpene er begyndt at få fast føde, men mor Alma giver stadig mælk.
Nogle af hvalpene er begyndt at kravle over kassen og snart skal de have en større og højere indhegning. De løber rundt og leger i køkken og gang.
De kommende hvalpeejere er begyndt at komme på besøg.

Udgivet i GDH 2020 Almas hvalpe | Kommentarer lukket til Hvalpene er 4 uger

Hvalpene er 3 uger

De vokser hurtigt og alle har tredoblet deres vægt. De kan høre nu og de er mere vågne. Tænderne er ved at bryde frem, og der er kommet brune fregner i den hvide pels. De har fået klippet deres kløer. Småknurre og bider i hinanden og den sociale udvikling er i fuld gang.

Udgivet i GDH 2020 Almas hvalpe | Kommentarer lukket til Hvalpene er 3 uger

Hvalpene er blevet 2 uger

Der er kommet liv i hvalpekassen og de er ved at få øjne. De “går” på alle 4 ben og har opdaget hinanden. Der kommer også hyl og småbjæf. Vi har haft vores børnebørn på besøg.

Udgivet i GDH 2020 Almas hvalpe | Kommentarer lukket til Hvalpene er blevet 2 uger

NU ER HVALPENE EN UGE.

Det går godt i hvalpekassen. Mor og børn har det fint. Hvalpene sover og æder døgnet rundt.

Udgivet i GDH 2020 Almas hvalpe | Kommentarer lukket til NU ER HVALPENE EN UGE.

ALMA HAR FÅET HVALPE D. 1 FEBRUAR

Det blev til 4 hanner og 4 tæver.
Her er billeder af alle

Billedserien starter med de 4 hanner, og så de 4 tæver. Hele kuldet kan I se samlet på de sidste to billeder.

Udgivet i GDH 2020 Almas hvalpe | Kommentarer lukket til ALMA HAR FÅET HVALPE D. 1 FEBRUAR

GAMMEL DANSK HØNSEHUND HVALPE PÅ VEJ

Vores dejlige Alma er blevet parret med Eros, og vi forventer hvalpe ca. 29 januar 2020 Salgsklare ca. 1 april.

STRANDROSENS ALMA DK 07354/2014
Pæne placeringer på udstilling.
Alma er vores eget opdræt og en charmerende og dejlig hund. Meget aktiv på jagt og en god og kærlig familiehund. Hun er glad for vores børn og børnebørn og har det fint med andre hunde. Tæt knyttet til sin familie og er typisk for sin race. HD: A

AHM HANSENS EROS DK 16207/ 2012.
Eros bor i Sverige og er en charmerende og en dejlig familiehund. Han er meget aktiv på jagter og er ofte med sin ejer på Elsdyrjagter. Har tæt og kærlig kontakt med sin ejer. Typisk for sin race. HD: A

Nedenfor kan du se billeder fra Kennel Strandrosens gamle kuld. Du kan også vælge kuld i menuen i højre side

Udgivet i GDH 2020 Almas hvalpe | Kommentarer lukket til GAMMEL DANSK HØNSEHUND HVALPE PÅ VEJ