Kategoriarkiv: DSG 2016 Mollys hvalpe

Dansk Svensk Gårdhund “Tilde” og Gammel Dansk Hønsehund “Alma”

“Tilde” og “Alma” er er rigtige vandhunde, og nyder vores ture ned til stranden.

Udgivet i DSG 2016 Mollys hvalpe | Kommentarer lukket til Dansk Svensk Gårdhund “Tilde” og Gammel Dansk Hønsehund “Alma”

Hvalpene er nu 8 uger

I den sidste uge er hvalpene blevet chippet og været til dyrlægen og fået sundhedstjek og blevet vaccineret. Alle var sunde og raske og ingen bemærkninger. Vi har haft besøg af far Plocker og farmor Mona, mormor Lillian og Hans, Marianne og Elin. Det var det skønneste vejr og hundene legede i haven. Molly og Plocker havde travlt med at opdrage på hvalpene.
Viggo er flyttet til Vejby og Zine er flyttet til Væggerløse. Alfred, som nu hedder ToTó er flyttet til Islandsk Brygge, Henry flytter i morgen til Middelfart og Georg flytter tirsdag til Nivå. Alle familierne er søde og kærlige og vi ved at de får et dejligt hundeliv. Den sidste hvalp hedder Tilde og hun bliver boende hos os.
Vi glæder os til at høre nyheder og følge alle hvalpenes udvikling…..vi håber at møde jer engang imellem.
I ønskes Held og Lykke med jeres lille nye familiemedlem.

Tak til vores søn Martin og vores svigerdatter Lisbeth, som har hjulpet mig med det tekniske med hjemmesiden. Tak til vores søde børnebørn Klara , Kamille og Amanda for deres kærlige omsorg for hvalpene.

De kærligste hilsner
Hans Erik & Annette

Udgivet i DSG 2016 Mollys hvalpe | Kommentarer lukket til Hvalpene er nu 8 uger

Morgenfriske hvalpe på terrassen

Udgivet i DSG 2016 Mollys hvalpe | Kommentarer lukket til Morgenfriske hvalpe på terrassen

Alfred!

Vi har en dejlig og kærlig hanhvalp tilbage. Han hedder Alfred og de første billeder er af ham. Hans snude er ved at blive helt sort.

Udgivet i DSG 2016 Mollys hvalpe | Kommentarer lukket til Alfred!

Hvalpene er nu 7 uger

Det har været en travl uge, hvalpene kræver mere og mere. En af tæverne fik poten i klemme i en dør og vi måtte til dyrlægen…neglen er faldet af, men den vokser ud igen. Hvalpen har det fint og er i penicillin-kur.
Børnebørnene har været på besøg og har leget med de frække vilddyr. Hvalpene har fået deres første kødben og gnave på.
De har stiftet bekendtskab med støvsugeren.

Udgivet i DSG 2016 Mollys hvalpe | Kommentarer lukket til Hvalpene er nu 7 uger

HVALPENE ER 6 UGER

Hvalpene har fået en ny “kravlegård” da de begyndte at kravle ud af den anden. De spiser mad 4-5 gange om dagen, men får stadig noget mælk fra mor Molly. Hvalpen Georg tager “bad” i drikkevandet. De løber rundt på græsplænen og leger. Er begyndt at gå til havedøren, når de vil ud og besørge.

Udgivet i DSG 2016 Mollys hvalpe | Kommentarer lukket til HVALPENE ER 6 UGER

Hvalpene er nu 5 uger

Hvalpene er begyndt at komme lidt ud i haven og det er noget de nyder. Der er fuld fart på og alt skal undersøges. De første familier har valgt deres hvalp og jeg har haft Kamille på besøg, som er en god og kærlig legetante.

Udgivet i DSG 2016 Mollys hvalpe | Kommentarer lukket til Hvalpene er nu 5 uger

Hvalpene er 4 uger

De er begyndt at æde rigtig mad. Nu æder de 2 gange om dagen, men snart op til 4-5 gange dagligt.
Tænderne er blevet spidse og skarpe og i deres leg, bider de i hinanden. De kommer nu ud på køkkengulvet, og en enkel hvalp har været i stuen og en anden, i gangen. Vores Gl.Danske Hønsehund Alma er blevet “legetante” og det nyder hun. De vokser fint, den største han, Viggo, vejer nu 1600 gram.

Udgivet i DSG 2016 Mollys hvalpe | Kommentarer lukket til Hvalpene er 4 uger

Hvalpene er nu lidt over 3 uger

Der er sket meget i deres udvikling på den sidste uge. De drøner rundt og leger med hinanden og prøver kræfter. De er begyndt på at komme hen til os når vi sidder ved kassen. Tænderne er begyndt at komme og de har fået deres første ormekur. Der er kommet mere lyd på og der høres små bjæf . Vi har haft besøg af far Plocker og han var meget interesseret i de små og Molly blev glad for hans besøg. Farmor Mona var også med, det var hyggeligt og dejligt at vise hvalpene frem.

Udgivet i DSG 2016 Mollys hvalpe | Kommentarer lukket til Hvalpene er nu lidt over 3 uger

Hvalpe 2 uger

I ugens løb har alle fået åbnet deres øjne og har opdaget hinanden. Den sociale udvikling er begyndt. Der høres små bjæf og hyl, og de går rundt i kurven. En enkelt var kravlet over kurvens kant, så nu har de snart brug for en større kasse.

Udgivet i DSG 2016 Mollys hvalpe | Kommentarer lukket til Hvalpe 2 uger